sâmbătă, 10 octombrie 2015

Cum îmi plăcea să mă uit la televizor

Era o vreme când mă mai uitam la televizor. De obicei alternam între posturile tip documentare (discovery, history, animal planet, etc) și cele de filme (hbo, hbo comedy, axn, cinemax, etc). Ocazional mai ascultam și muzică.
După ce acum 1 an mi-am schimbat abonamentul îmi aranjasem frumos cele peste 100 de programe pe categorii: filme, muzică, știri, sport, etc., așa ca atunci când sunt indecis la ce să mă uit să coumt repede în aceași zonă.
Dar totul s-a terminat când băiețelul meu a învățat cum se folosește telecomanda. De atunci, în timpul zilei, dacă televizorul este pornit, urmăresc numai programe cu desene animate: JimJam, Disney Jr. , Nickelodeon și altele. Nu îl pot ține cu orele holbându-se la televizor așa că momentan nu prea pot să profit de multidudinea canalelor pe care le am.
Ce mai mă uit uneori seara la câte un filme pe HBO sau HBO Comedy, în rest, aștep să mai crească băiatul și poate îl coniterez la un documentar sau la un meci.

Pentru accesarea programelor am un abonament de la UPC, nu mai știu exact cum se cheamă și oricum cred că e retras de ceva vreme, momentan având disponibile alte pachete cu tot cu un promo pe măsură.

De asemenea ce vă recomand, e să optați pentru varianta cu card CI (dacă televizorul permite evident). Și nu neapărat dacă operatorul de cablu vă spune despre televizor că e compabil sau nu, verificți singuri acest aspect. Asta vi-o spun pentru că mie nu vroiau să îmi dea card, susțineau că nu va merge la televizorul meu (probabil nu aveau listele cu televizoare updatate) cu toate că din specificațiile tehnice ale televizorului era clar că va merge. Așa că am insistat și mers.

Și da, o altă bucurie din vremea în care mă uitam la tv era că, prin apăsarea unui simplu buton (Info) aflam instant la ce mă uit. Fără să mai caut un programul tv sau să scormonesc pe net. Aveam dispoziție direct pe televizor toate informațiile despre programul tv (într-un mod mult mai rapid si mai intersant decât vechiul teletext).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu